Film, Sing-along och ännu mer film - 2006-10-14

Bio blev det på kvällen, ja, bio var ordet. Jag, Calle, Lillen, Johannes samt Hanna satte oss på Bio Metropol i Värnamo för att kika in filmen "7 miljonärer". När vi kommit in upptäckte vi att vi måste ha sänkt medelåldern i salongen med flera decenier efter får entre.
Filmen var faktiskt bra, trots att den var svensk (hehehe). En ytterst invecklad historia av lurendräjeri, bluffmakeri, hemlighetsmakeri osv (insert lämplig synonym here) som i slutet fullkomligen exploderade i missförstånd och avslöjanden. Roliga karaktärer fanns de gott om i denna film, ett exempel är låtsas-torpeden Tiger-Sven som egentligen jobbat på dagis. Filmen får 4 CubaCola-kapsyler av 5 möjliga.

Efter filmen bar de efter lite omvägar av mot Horda. I Bor stötte vi på en hotfull skylt:
22001-25

Calle tvärnitade tvärt och vi slog våra kloka huvuden ihop för att gräva fram gammal bortglömd kunskap från körteorin, som vi alla klarat(!!!!) Efter några minuters vridande och vändade kom vi fram till att man var tvungen att köra högst 30 km/h genom detta område, detta på vardagar, dag före sön- och helgdag samt helgdag mellan kl 7-21....kort sagt hela veckan. Nåväl, de gav oss bara en möljlighet...kolla klockan i Calles bil (en analog sådan) för att utläsa huruvida vår fortsatta färd skulle te sig. Moment of truth.....

22001-26
.....fuck!


Nåväl, då tog vi ett annat scenario i beaktande. Ska vi vänta 2 minuter för att sedan kunna blåsa på i 50 km/h eller helt enkelt bara fortsätta i 30 snigelkilometer/h? Matematiker och fysiker som vi är räknade vi snabbt ut att vänta skulle vara en onödig sak att göra, så Carl trampade på gaspedalen och vi fortsatte våran färd.

När Botten Anna plötsligt började dunka i Calles stereo stämde vi alla in i denna sköna (lov)sång. Jag tror lätt att vi har en klockren cover här asså:
http://www.youtube.com/watch?v=aaputA7CneU

Efter en smula letande under stubbar och dylikt hittade vi slutligen fram till Mr. Johannes Videbergs residens, mitt ute i ingenstans. Där bjöds det på kaffe/te samt mackor och den andra filmen för kvällen, Ace Ventura: Pet Detective...mycket bra film de där. Kvällens citat var "Re-he-he-he-he-he-heeeally???"

Kristina från Duvemåla tittade in, på tillfällig permission från hantverkar-arbetslägret uppe i norr...vi undrar fortfarande hur hon lyckades undkomma Trä-Hitler, Spån-Stalin samt Virk-Thatcher( men de är en annan historia)......

Ett flitigt spelade av 4-i-rad vidtog efter ett tag och hotfulla ord och jubelrop fyllde luften (eller nått) (skribenten fick aldrig nöjet att prova på detta fantastiska spel :/ )

Lillen hittade en själsfrände...en atlet, en värdig representant för de manliga könet...kort o gott en riktig kalaspolare denna kväll i form av en pajk på 5,5 jordsnurr som gick under namnet Gustav. Jag tror personligen att de skapade ett starkt vänskapsband under denna kväll då de företog sig en mängd aktiviteter....bland annat hjälptes de åt att bygga en traktor och viskade hemlisar till varandra, gulligull!
22001-24
( Niggas-4-life!!!)

Efter en trevlig kväll bar de av hemåt, och nu kunde vi glada i hågen blåsa på i 50 genom hela(!!!!) Bor!


Kommentarer
Postat av: Calle

Systrarna Graaf, bröderna Fåglum, Forrest och Lt. Dan samt Gustav och Mikael... Radarpar vi minns. :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback